Jamie Saft intervju

Som jeg skrev i forbindelse med dagens plateanmeldelser er Jamie Safts Black Shabbis (Tzadik, 2009) en av de beste platene jeg har hørt på lenge. Og nå har jeg også funnet den riktige myspace-siden. Men Saft er også vel verd å høre, både på sine tidligere plater, og på en mengde plater som medmusiker (han spilte med John Zorn da Zorn var i Bergen i høst). Jeg fant dette intervjuet med ham:

Intervjuet er gjort av Under Your Skin, som også har en egen YouTube-kanal.

I tillegg til plater i eget navn, og som sidemann på diverse prosjekter, spiller han også i en hel mengde band. Og de ulike myspace-sidene er verd å låne øre til (i tillegg til hans egen myspace). Sjekk ut Angel OV Death, Beta Popes, Electric Masada, Kalashnikov, Pramrod Sexena, Shakers ‘n’ Bakers, Strammer Maxxx, Swami LatePlate, Whoopie Pie. Og også Safts plateselskap Veal Records (myspace). God fornøyelse.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , ,

One Response to “Jamie Saft intervju”

  1. Erik Steinskog Says:

    Keith Kahn-Harris, som ellers blogger på Metal Jew, har en anmeldelse av Jamie Safts Black Shabbis på Zeek, over på jewcy.com. Den er publisert 17. mars, men jeg oppdaget den først i dag. En flott anmeldelse, og med masse interessant bakgrunnsstoff – noe Kahn-Harris også dyrker på sin blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: