Amy til Bergen

Amy Winehouse (myspace) er på vei til Bergen. Igjen. Kanskje. 12. januar er største salen i tinghuset bestilt, og Amy må møte for hendelsen fra oktober 2007. Da ble hun arrestert for besittelse av sju – 7 – gram marihuana på ett hotellrom i byen. Hun vedtok forelegget på 4000 kroner senere på kvelden, men angret og anket saken inn for lagmannsretten. Nå er hun så stevnet, og vi får se om hun kommer til byen.

Nå vel, uansett hva som måtte skje, og uansett om Winehouse visstnok har levert noen riktig dårlige konserter i løpet av 2008, og uansett om Alex James hevder at han vil være overrasket hvis Amy Winehouse – og Pete Doherty – lever ut over 2010; det lar seg ikke nekte at Amy har noen riktig gode låter, og kanskje størst av dem alle “Rehab.” Her er hun, live på David Letterman, 12. mars 2007:

Og, tradisjonen tro, her er en cover, med Seether (myspace)

Advertisements

Tags: ,

3 Responses to “Amy til Bergen”

  1. NorwegianPatriot Says:

    kast den stygge britiske hora i fengsel, kommer de tiil Norge for å bruke kokain fortjener de ikke bedre

  2. Erik Steinskog Says:

    Jeg har gjort det til et prinsipp å ikke sensurere kommentarer her på bloggen. Men denne gangen ble jeg igjen i tvil. NorwegianPatriot – som er et noe idiotisk navn siden han bruker engelsk for så å komme med forsvar for Norge – har tydeligvis noe imot Amy Winehouse. Men det virker ikke som informasjonen har kommet ordentlig inn – heller ikke fra bloggposten. Det er ikke slik at hun så gjerne vil komme til Bergen denne gangen. Hun er stevnet, og må (i prinsippet) møte i retten. Dessuten er det altså marihuana hun er siktet i forhold til, og ikke kokain. Resten av kommentaren gir seg vel selv, men når man så i tillegg insisterer på å være anonym …. vel, litt håpløst må jeg nok si det er. Og jeg sitter her og vurderer om jeg blir nødt til å revurdrere mine sensur-regler.

  3. Erik Steinskog Says:

    Oppdatering. I dag har det blitt kjent at Amy likevel ikke kommer til Bergen. Hun har trukket anken – og dermed altså godtatt boten. Se BT og Dagbladet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: