Oh, Boy!

Boy George er for tiden i retten. Han er anklaget for å ha lenket Audun Carlsen til veggen i sitt soverom, og for å ha banket ham opp (se Bergens Tidene, Dagbladet, og VG). Og, som BBC kan fortelle, Carlsen klarte å rømme kun ikledd boxershorts, sko, og håndjern. Boy George har flere ganger hevdet han er uskyldig i forhold til anklagene. Og med fare for å gjøre narr av (et eventuelt) alvor i saken, her er klassisk Culture Club: “Do You Really Want To Hurt Me.”

(Og jeg beklager min mangel på originalitet; dette er den låta ”alle” refererer i denne sammenhengen).

Advertisements

Tags:

2 Responses to “Oh, Boy!”

 1. herr monsen Says:

  jamen herregud! man da ikke være så jævlig naiv selv om man kommer fra norge??? helt ærlig! hadde jeg fått tilbudet om kokainsniffing og lenkeleker hjemme hos george tror jeg nok jeg hadde tenkt meg om 2 ganger… det er jo ikke akkurat noen statshemmelighet hva han liker å sysle med.

  takke seg selv og slutte å syte. pornomodell eller ei.

 2. Erik Steinskog Says:

  herr monsen:
  Det kan nok godt hende at naiv er det riktige ordet her. Samtidig er det noe som heter consenting adults, og et nei er vel enda et nei. På den andre siden er det noe absurd over mediedekningen her. Selv om jeg stort sett siterer norske aviser er saken til de grader dekket også i britiske medier (noe et enkelt googlesøk viser), og de referatene vi får – med de samme detaljene igjen og igjen – gir saken et absurd skjær. Og jeg tror vel begge de involverte gjerne kunne tjent på ät det hele ble demptet ned noe.
  Ellers blir jeg minnet på Boy Georges to selvbiografier eller memoarer, først Take It Like a Man som kom i 1995 og så Straight fra 2005, begge bøkene riktig fascinerende lesning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: