Politikk, moter og farger

Muligens skulle man tro at mote ikke helt var et tema for valgkamp. Men på lignende måten som musikk har vært del av diskusjonene rundt valgkampen i USA, har det også skjedd med mote. Og da særlig på kvinnesiden. Moteekspertene har visstnok valgt seg ut Michelle Obama som sin favoritt. Og om man tenker over hva Hillary Clinton hadde på seg på Demokratenes landsmøte i forrige uke er det kanskje ikke så merkelig.

Som Washington Post melder ble det testet fire farger for å se hvilken som så best ut i lyset: rød, oransje, og to blånyanser. Og resultatet ble som på bildet over, altså en farge som mest av alt bringer tankene hen mot Guantanamo Bay (som også kommer hurtig som assosiasjon på en av New York Times’ blogger).

Og så har man altså Michelle Obama på den andre siden. I The Guardian i dag står det om henne under overskriften “First lady of fashion?” og i artikkelen fokuseres det på hennes bruk av purpur og fiolett. Men se så om det ikke kommer en oransje kjole her også.

Kan hende “Guantanamo Orange” er den nye motefargen?

(Og for de som synes dette lyder noe merkelig, prøv et google-søk på “Guantanamo Orange” og sjekk “Images” – det kan hende dere blir overrasket).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: